Porsche Taycan

Få muligheden for at købe den nye
Porsche Taycan.


Med Taycan sætter Porsche for alvor strøm til fremtidens elektromobilitet.

Efterspørgslen er stor, og rigtig mange har vist interesse for den rent eldrevne Taycan. Derfor får du nu mulighed for at få en prioriteret plads i køen til at købe den nye Porsche Taycan ved at tilmelde dig. Selvom du får en prioriteret plads i køen, er det ikke garanteret, at du får mulighed for at købe den nye Porsche Taycan, da Porsche Danmark endnu ikke kender det endelige antal tilgængelige biler.

Få en prioriteret plads i køen til at købe Porsche Taycan i dag


Ønsker du at tilmelde dig og få tildelt en prioriteret plads i køen til at købe Taycan, beder vi dig validere din tilmelding via NemID. Når du har gjort dette, vil du modtage en mail fra os som bekræftelse på din tilmelding. Herefter vil du blive kontaktet af det Porsche Center du har valgt, der vil fremsende en faktura med opkrævning af et tilmeldingsgebyr på DKK 25.000. Du kan til enhver tid annullere din tilmelding, som er helt uforpligtende. Hvis du annullerer din tilmelding, vil du få tilbagebetalt tilmeldingsgebyret inden for 14 dage.

Når vi åbner for salget af Taycan, vil du blive kontaktet af din Porsche forhandler og få oplyst, om din plads i køen giver dig mulighed for at købe en Taycan, og du kan herefter fuldføre din bestilling.

Hvis du har ubesvarede spørgsmål omkring tilmeldingen, kan du læse mere i vores FAQ.

Vælg den forhandler, hvor du ønsker at købe Taycan.

Porsche Center København Banevingen 6, 2200 København N
Porsche Center Aarhus Grenåvej 347, 8240 Risskov

Indtast dine oplysninger